چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ 20 August 2025
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۱
کد خبر: ۸۴۶۳۸

پیش‌بینی بارش‌ها و تغییرات جوی در هفته جاری

پیش‌بینی بارش‌ها و تغییرات جوی در هفته جاری
سازمان هواشناسی کشور پیش‌بینی کرد که امروز (یکشنبه) جوی آرام و پایدار در اغلب مناطق کشور حاکم خواهد بود و دمای هوا به‌طور نسبی افزایش می‌یابد. این تغییرات جوی که به‌ویژه در مناطق مرکزی و جنوبی قابل مشاهده خواهد بود، در برخی نواحی مرزی و شمالی کشور با تغییراتی همراه خواهد بود.

امروز (یکشنبه)، شرایط جوی در بیشتر نقاط کشور پایدار است، اما از اوایل شب در استان‌های مرزی غرب و شمال کشور، از جمله در مناطقی مانند کردستان، آذربایجان غربی و شرقی، شاهد افزایش ابر، رگبارهای پراکنده و وزش باد خواهیم بود.

دوشنبه، با عبور سامانه بارشی از شمال غرب کشور، شرایط جوی در برخی از استان‌های شمال غربی و غربی مانند کرمانشاه، همدان، قزوین، مرکزی و البرز ناپایدار شده و شاهد ابرناکی، رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید خواهیم بود. همچنین از بعد از ظهر دوشنبه، جریانات شمالی وارد سواحل دریای خزر خواهند شد که موجب بارش باران در گیلان و مازندران خواهد شد.

سه‌شنبه، بارش‌ها در شمال غرب کشور کاهش یافته و در برخی از مناطق سواحل دریای خزر و استان خراسان شمالی، ابرناکی، بارش باران، وزش باد و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود. بعد از ظهر سه‌شنبه نیز در دامنه‌های جنوبی البرز و استان‌های قزوین، البرز و تهران، افزایش ابر، گاهی رگبار باران و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

چهارشنبه، با عبور موجی از تراز میانی جو از نیمه شمالی کشور، بارندگی‌ها در سواحل شمالی کشور و دامنه‌های جنوبی البرز افزایش یافته و در سایر مناطق نیمه شمالی کشور، ابرناکی، رگبار پراکنده و وزش باد ادامه خواهد داشت.
تبلیغ
در کمتر از ۲ دقیقه سرور مجازی ایده‌آل خود را بسازید.
اطلاعات بیشتر
yn-ad

پنج‌شنبه، بارندگی در گیلان، مازندران، البرز، تهران و غرب سمنان در بعضی ساعات ادامه خواهد داشت. همچنین در ارتفاعات مرکزی و شرقی کشور، از جمله در ارتفاعات کرمان و شمال خراسان رضوی، افزایش ابر، وزش باد و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، در غرب و جنوب غرب کشور، وزش باد و احتمال وقوع پدیده گرد و خاک وجود دارد. همچنین طی روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه، دریای خزر مواج خواهد بود.

تهران نیز امروز با آسمانی صاف تا کمی ابری همراه با غبار رقیق و گاهی وزش باد ملایم پیش‌بینی می‌شود. بیشینه دمای امروز پایتخت ۲۰ درجه سانتی‌گراد و کمینه دمای آن ۱۰ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد بود.

این پیش‌بینی‌ها نشان‌دهنده تغییرات جوی قابل توجهی در هفته جاری است که می‌تواند تأثیرات متفاوتی در وضعیت آب و هوا در مناطق مختلف کشور داشته باشد.

منبع:ایلنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پدیده‌ای به نام «چوپانی مدرن» در خیابان‌های پایتخت!

این شخصیت پرطرفدار دنیای انیمه، چگونه محبوب شد؟

داستان شگفت‌انگیز اَن هاجز؛ اگر احتمال بدشناسی می‌دهید، این مطلب را بخوانید!

پدیده غیرمنتظره پستانک بزرگسالان! کاربردهای ادعاشده توسط کاربران چیست؟

اخبار تازه از احتمال حمله آمریکا؟ْ!

ناپدیدشدن واقعاً در قرن ۲۱ ممکن است؟ | این شرکت‌ها در ازای پول این کار را انجام می‌دهند!

نسل Z چرا این مشاغل را دوست ندارد؟

دستورالعمل قبلی قیمت‌گذاری خودرو همچنان ملاک عمل است | متقاضیان خودرو چه شرایطی را باید رعایت کنند؟

دیدار عراقچی با همتای ارمنستانی در حاشیه سفر رئیس‌جمهور

آماری از غرق‌شدگی در شب از ابتدای اجرای طرح دریا تاکنون

تأکید ایران و ارمنستان بر راه‌اندازی خط آهن جلفا تا دریای سیاه

ترامپ: اوکراین نباید با روسیه سرشاخ می‌شد | قصد داریم دیداری میان پوتین و زلنسکی ترتیب دهیم؛ باید ببینیم چه می‌شود | اگر این دیدار خوب پیش رفت، من هم در یک نشست سه‌جانبه شرکت می‌کنم و کار را تمام می‌کنیم

تاکید پاشینیان بر عدم تغییر مرزها در دیدار با پزشکیان

پزشکیان: برون‌سپاری حل‌وفصل مسائل قفقاز به نیروهای فرامنطقه‌ای موجب پیچیده شدن آن خواهد شد | پاشینیان: توافقات اخیر زمینه‌ساز دسترسی ریلی ایران به دریای سیاه است

پیشنهاد سردبیر
زندگی